Arata reclama Banner Mare Banner Mare
Page

Autovehicule

Piata auto ar putea depasi anul acesta cifra de 200.000 de unitati. Dupa primele 9 luni au fost inmatriculate in Romania aproximativ 148.000 de unitati, in crestere cu 10%, reiese din cifrele APIA. Din totalul inmatricularilor, aproximativ 21.000 de unitati au fost vehicule comerciale si 127.000 au fost autoturisme. Pentru vehicule comerciale se observa o scadere de 2% a cererii, in timp ce pentru autoturisme este o crestere de 12%. In ceea ce priveste autoturismele rulate (in marea lor majoritate nefiscalizate), in primele noua luni ale anului 2019 au fost inmatriculate 329.231 unitati, cu 5,1% mai putine decat in 2018, avand si o structura de varsta imbunatatita (cu scaderi importante pe segmentul celor mai vechi de 12 ani). Topul pe marci (autoturisme + autovehicule comerciale) este condus de Dacia, cu 40.893 unitati, urmata de catre Volkswagen (13.043...

Serviciul de car sharing de la persoana la persoana (inchirieri masini) Perpetoo este disponibil incepand din octombrie in patru orase, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Serviciul se adreseaza celor care vor sa isi dea spre inchiriere m...

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au crescut cu 14.5% in septembrie fata de septembrie 2018, atingandu-se un nivel de 1.249.403 unitati.  In perioada ianuarie-septembrie 2019, volumul total al autoturismelor inmatri...

Toyota prezina noul Yaris, model de segment B care dispune de filosofia Toyota New Global Architecture (TNGA). Modelul de oras vine pe noua platforma GA-B. In plus, este echipata cu noul sistem hibrid.  Toyota a redus lungimea totala a noului...

Noul Volkswagen Golf 8  va fi prezentat in premiera mondiala pe 24 octombrie, la Wolfsburg. Noua generatie Golf urmeaza sa intre pe piata in luna decembrie 2019.   Pe 24 octombrie, Volkswagen va prezenta in premiera mondiala cea...

Categories middle
Rovinieta