logo

Arata reclama Banner Mare Banner Mare


Consultare UNTRR – soluții de compromis cu privire la pachetul rutier

Comisia Europeană (CE) intenționează să prezinte pachetul rutier pe 31 mai 2017 – cuprinzând un set de inițiative legislative cu impact major asupra industriei transporturilor rutiere.

Urmare evaluărilor ex-post ale consultărilor publice derulate de Comisia Europeană cu privire la Pachetul Rutier, vă prezentăm posibilele propuneri ale CE, poziția susținută de UNTRR în cadrul consultărilor și interviurilor cu CE, precum și soluțiile de compromis propuse de colegii din Polonia și Cehia.  

Vă rugăm să analizați cât de departe putem merge cu propunerile Comisiei și dacă soluțiile de compromis poloneze/cehe pot fi susținute și de UNTRR pentru transportatorii români.

Identificarea unei poziții comune a UNTRR, alături de celelalte asociații de transport est-europene ar putea contribui la pregătirea unei strategii comune de lobby de care vom avea nevoie și pe care o vom folosi odată ce Comisia va prezenta formal primul său proiect de Pachet Rutier.

Vă încurajăm să participați la această consultare - click aici, comunicându-ne poziția și opiniile dvs. înainte de 20 aprilie 2017 la adresa de e-mail: roxana.ilie@untrr.ro